A-kalustajat, tyyliä takuulla!

A-kalustajat-mallisto on vastaus suomalaisen kodin tarpeisiin. Malliston suunnitteluideana on ollut ajattomuus ja laatu. Hyvin muotoillut, kestävät ja laadukkaista materiaaleista valmistetut kalusteet pysyvät käytössä pitkään. Voit yhdistellä muotokieltään toisiinsa sopivia kalusteita ja uudistaa kodin ilmettä aina tarpeen mukaan eettisellä ja ympäristöä kunnioittavalla tavalla.

A-kalustajat on myös malliston kauppiaiden yhteinen tunnus. Tunnet asiantuntijakauppiaasi A-merkistä. Saat meiltä hyvät neuvot sisustukseen, kalusteiden kasaukseen ja niiden hoitoon. A-kalusteita tuodaan nykyisin eri puolilta maailmaa. Pyrimme kuitenkin jatkuvasti kotimaisuusasteen nostamiseen ja käytämme suomalaisia valmistajia aina kun se on mahdollista. Suunnittelun teemme joko itse tai yhteistyössä valmistajien kanssa. A-malliston valikoima on takuulla mietitty juuri teitä, suomalaisia kodinsisustajia varten.

A-kalustajat valvovat tuotteiden valmistusta tekemällä säännöllisesti tarkastuskäyntejä tehtaille. Tuotteiden, kuten sohvakalustojen, sänkyjen, pöytien ja tuolien valmistuksessa on käytetty massiivipuuta ja koivuvaneria. Lähes kaikkien nahkakalusteiden kulutuspintojen verhoilu on aitoa nahkaa. Vaahtomuovit on testattu ja hyväksytty kotikäyttöön, samoin kankaat ja nahat täyttävät vaadittavat laatukriteerit. Sohvat valmistetaan tilaustyönä haluamallasi kangasvaihtoehdolla.

Iloa sisustamiseen!

A-kalustajat
Jarno Pakkanen
toimitusjohtaja